April 17, 2010

Kumpulan Baju Merah Beralih Dari Bangkok Ke Times Square,Kuala Lumpur?

Oooppsss...jangan terkejut! Ini bukan kumpulan Baju Merah dari Bangkok, tapi ini kumpulan baju merah bloggers yang menyertai "The LARGEST Bloggers' Gathering with GATSBY Street Fair yang diadakan semalam di foyer Times Square KL. Jangan tak tau gathering ni siap masuk Malaysia Book of Record tau.

Well ni first time aku join aktiviti yang dianjurkan untuk blogger sejak hampir 4 bulan aktif blogging. Hmm...nampaknya tak sia2 aku ada blog, at least aku dapat buat or join aktiviti yang tak selalu aku buat atau cuba. Besides aku tak sangka yang blogger pun dihargai peranannya.

Actually banyak gambar2 menarik yang aku sempat snap semalam, tapi xleh nak upload coz broadband buat hal lah. Dari semalam aku nak buat entri ni tapi x siap2 disebabkan line broadband yang hampeh.

So ni la saja dua keping pic yang sempat aku upload :


Ni salah satu game yang ada semalam, nama dia Gladiator. Tapi aku tak main pun game nih.


Setiap game yang kita join kalau menang akan dapat point. Hasil usaha gigih aku dan kawan aku main beberapa game yang ada tu, kami dapatlah kumpul 64 point. Jadi dapatlah redeem beberapa produk GATSBY.

Ini la barang2 gatsby yang aku dapat!

Kesimpulannya aku enjoy sangat semalam. Ye lah first time join program camni. Tapi x sempat nak kenal2 dengan blogger lain sebab tekun main game.He3.....Ada jugakla aku nampak tuan2 blog yang aku pernah terjah blog dia, tapi segan nak tegur. Hmmm...harap boleh join lagi kalau ada xtiviti untuk blogger akan datang nak amik kesempatan untuk berkenal2 lan dengan blogger lain.

Thanks untuk nuffnang and GATSBY!

11 comments:

Sharinginfoz said...

banyak gak dapat tu... rasanya setakat RM50 dah lebih tu... apa-apa pun memang seronok kan..

GTO Kena Belasah

. through my window . said...

ruginye x pergi.. hukhuk.. best giler.. :(

hazman aka species1980 said...

adusss.....bikin suspen je tajuk blog nie

kisahsensasi said...

banyaknye hadiah yang menang.....

~ Ann ~ said...

syooknyerrr.. rugi aku jauh!

Supia said...

Din grab some moving rubber?

Azni Aziz said...

yess, memang syok semalam. dah lama x enjoy main game cam semalam. sikit je tu hadiah yg sy dapat, ada yang sampai x cukup tangan nak bawa pun ada

IyouweBlog.com said...

tak achi...saya tak dapat prgiii....
tak free....

nanged. nang to read about Ice Kacang Puppy Love

Encik aMin said...

ala, ruginye aku xdpt pegi sbb ada kenduri...

huhu... :p

Syahrul Iman said...

best kan..lepas nie kalau ade event, ingat nak pegi lagi la =)

CikLilyPutih said...

la kenape tak tegur masa event ari tuh. ishk budak nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails