April 9, 2010

Doakan Saya!

Salam kepasa semua yang tetiba tersinggah atau tersesat di blog ini. Selasa depan aku dapat panggilan interview bagi jawatan Pegawai Pembangunan Masyarakat S41. Yes! Akhirnya dapat jugak panggilan temuduga setelah lama isi borang online di SPA. Selalu dapat panggilan exam je, dan tak lulus² dari dulu, huhu...

Kawan² tolong doakan sekiranya jawatan ini baik untuk aku, agamaku dan bangsaku maka permudahkanlah urusan temuduga nanti dan semoga ia menjadi milik aku. Dan semoga dengan jawatan ini akan meningkatkan lagi ibadahku kepada Allah.

Teerima kasih!


p/s : Aku bercuti dari blogwalking sehingga Rabu depan. InsyaAllah, aku follow korang balik bila pulang dari cuti nanti.

10 comments:

MyaFiza said...

good luck untuk interview!!!
nanti leh la share cerita masa interview...=)

.::WaNiE::. said...

ok good luck :)

akey87 said...

gudluck n share the experience sometime after dat..hehehe..kot2 terpanggil utk SPA gak..

Azni Aziz said...

okies. thanks yaaa

kulop ludin said...

semoga kejayaan.....
jawab sambil tenung dalam kat penemuduga....

shi3la said...

semoga temuduga mu suksess...!!

salam kenal dr sayer...

impish_yatie said...

sowi lmbat wish..neway, gud luck..akak sy pon mohon jawatan ni..tp bru je lpas ujian bertulis..huhuhu..=)

CikLilyPutih said...

ok semoga berjaya

MiSs TOrA said...

gud luck ;p

smile_gurlz said...

good luck!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails