March 20, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"


Sebelum ni ramai yang bercerita tentang projek 400 nuffnang. Dan sebagai orang baru dengan nuffnang, terlopong jugaklah mulut aku sebab tak faham apa yang diaorang cakapkan. Hasil xtiviti blogwalking, maka paham lah aku apa mendenye. Rupanya projek terbaru the super fun Gatsby Deodorant Street Fair!! He..he… aku nak join jugak!!!!

Orang cakap nuffnang selalu buat event-event hebat. Harapnya ada la tuah aku untuk turut serta Gatsby Deodorant Street Fair. Kiranya ini akan jadi event pertama aku dengan nuffnang.

So, aku nak citer la tentang event yang bakal aku join nih :


Tarikh: 17th April 2010

Masa: 10am till 5pm

Tempat: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


Terujanya dan tak sabar nak join. Sure best la kan. Macam-macam hadiah ada kat sana nanti. Giler lah, sapa yang join akan berpeluang untuk memenangi cabutan cabutan bertuah dan hadiah-hadiah hebat (cool gadgets) yang bernilai lebih RM 15,000. Weeii kat mana lagi nak dapat hadiah yang banyak macam ni kan? Memang menagis ler kalau tak dapat join!

Bukan setakat hadiah jer menarik, boleh enjoy jugak nanti dengan games yang disediakan. Dari game yang senang sampailah game yang susah. Antaranya "Sumo Wrestling (in air bag suits)", "gladiator battles", dan banyak lagi. Pendek kata macam-macam ada di Gatsby Deodorant Street Fair!!!! Main lah korang sampai berpeluh. Tak perlu risau kalau ketiak masam sebab Gatsby kan ada!

Hmmm… memang tak sabarlah nak pergi Gatsby Deodorant Street Fair. Oh ya kalau nak tahu lebih lanjut boleh terjah kat sini www.gatsby.com.my/streetfair

11 comments:

kenwooi said...

enjoy yourself =)

I Am Me said...

tq kenwooi. may be we can meet there!

Mrs Graig said...

Azni..followed ur blog..follow la I juga...ngehngeh~~

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

aku xdpt nk join r.. tgh final exam mase tu T_T

BeaN MorENo said...

jumpa di sana

miss norafizan said...

:) jmpa nnt ye..

eastbullet said...

kawan aku ada juga buat entri pasal ni... memang informatif dan panjang giler...

kalo nak tgk http://azfar90.webs.com/ ..

akimsaif said...

salam ziarah...

enyheartsdiamond said...

nak pergi jugak!

rossoneri said...

hmmm time exam...haihhh

Balqis Jaafar said...

merantau kejap.
baca nuffy u ni. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails