July 7, 2010

Cek Pertama Dari Nuffnang

Entri ni bukan nak berlagak. Saje nak kongsi kegembiraan. Gembira ker? Last week aku dapat first cek dari Nuffnang. Maaf jumlah xbleh disebut, rahsia! Sebelum ni asyik tengok orang jer dapat cek, akhirnya kali ni dapatlah aku merasa jugak. Tak tau lagi nak beli apa dengan duit ni, ingat nak beli sesuatu yang tahan lama untuk dijadikan kenang-kenangan.

7 comments:

.::WaNiE::. said...

kalau ko bagi aku confirm aku kenang sampai mati

kire kenang kenangan gak kan

hahahaha

tqa said...

hehe. tahniah la ye.
saye masih menanti.
ngeheheh.
:)
JempotDatangKeBlogTqa

Azni Aziz said...

wanie-yang first aku makan sorang dulu.he3

tqa- mekacih.sabar menanti ye

ERSHAD said...

tahniah, nampaknya saya kena usaha kuat lg la

Myzul said...

tahniahla dah dpt cek dr nuffang

akubiomed said...

Tanniah, saya belum lagi kerana kesilapan saya setting code widget. Sudah nasib badan saya rugi selama 3 tahun

Nurazzalea's Mom said...

ongrats dear. Semoga murahlah rezeki lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails